dimarts, 20 de març del 2012

DUBTES...

S'acosta el dia i creixen els dubtes. És una sensació que he tengut en les altres ocasions en què he fet una marató, però en aquesta ocasió crec que estan més fundats que mai...

Dissabte volia fer 18Km a ritme marató (4:10) com a darrer entrenament de qualitat, i al Km14 vaig haver d'aturar-me. No m'hi trobava...
És veritat que fa 3 dies vaig fer el famós Test Gavela (2x6000), i que tot i no poder-ho dir de manera exacta (feia voltes d'aprox 1Km però faltaven alguns metres), els temps van sortir prou bé. I que fa 2 setmanes i mitja a la tirada llarga em vaig defensar tot i acabar amb la reserva...
Però també és veritat que en més d'un entrenament no m'he trobat gens bé, i que a més vaig arrossegant molèsties a la panxa des de fa molts dies...

Així que així vaig, una de cal i unes quantes d'arena, i molts núvols per davant...
Però com bé diu en Marc Roig al seu blog, ara ja no podem fer res més que presentar-nos a la línia de sortida i disfrutar... Tant de bò pogués disfrutar!! Estic preparat per patir, però esper poder fer-ho al mateix temps que disfruto de la cursa!!

Tàctica de cursa?? Em queden uns dies per pensar-ho. Sortir a 4'10 era l'objectiu i és el que quasi segur que acabaré fent, tot i que potser la prudència i els darrers entrenos em dictarien sortir a 4'15...

I sí, jo tenc molèsties a la panxa, dubtes i tal, però altres com el Sebas Guim o el Joan Castellà ni tan sols poden córrer diumenge per culpa de les lesions.

Salut i Km!! (especialment pels lesionats, que puguin ser les 2 coses ben aviat)

5 comentaris:

Joan Castellà ha dit...

Si has de sortir a 4"15 no hi ha res mes còmode que anar amb el grup de la llebre de 3H. Pensa que a partir del km 21 el terreny es mes favorable ja que es mes de baixada , aqui pots deixar la llebre i fer-t´ho sol . Tot un detall per part teva en pensar amb els lesionats .

Sebas Guim ha dit...

Jeje, ja veus que ens sobra el temps...no sortim a entrenar-nos gaire.
En aquests últims dies t'apareixeran tots els mals. Ni cas. Descansa. Dorm. Menja bé.
I surt amb la llebre de 3h, ben tapat durant 25 kms, sense forçar i sense preocupacions. I després, a lluitar i a patir!!!

Raúl Muñoz ha dit...

Ja saps, Guillem, que a mi em tens, si vols, per anar a 4:10. Pot ser "agoserat" però crec que els dos estem en una posició molt similar i tenim un sub3hores "sobrat". Per això, el fet d'anar a 4:15 em fa por per no tenir aquest petit marge. I els 5km d'inici de pujada, estarem frescos (esperem no pagar-ho després, és clar, però també es poden fer a 4:12-4:13 i no passaria res).

Seguim en contacte. Envia'm un mail a raulmataro@gmail.com (no raulmarato, que aquest és el nomb del blog)si vols quedar el diumenge.

I fes cas del Sebas, que és un expert. Descans i menjar bé. El tema de la llebre sub3h també és una bona proposta, però no serà la meva (en principi).

Guillem ha dit...

Encara tenc temps per pensar-me les dues opcions, fins a la mateixa sortida de fet...

Sebas, potser hauria de sortir amb la llebre de 3h, però com diu el Raúl, jo també penso que és millor anar amb aquest petit marge.
A més, segur que amb la gentada que hi haurà al voltant de la llebre pot arribar a ser fins i tot incòmode el córrer...

De totes maneres, els primers 5Km potser estaria bé no forçar-los tant.
Ara, segur que amb l'excitació de la sortida el 1r Km et surt més ràpid, el 2n és pla, i els 3 següents que són la pujada d'Av Sarrià i de la Diagonal, si surten a 4'15-4'16, ja surt la mitjana que diu el Raúl...

Raúl, ja t'envio un mail i quedem el diumenge i en parlem, i a la sortida ja decideixo el que faig!

En parlem!!

Francesc ha dit...

Sempre abans d'una marató ens rodegen molts dubtes, però a l'hora de la veritat a fotre-li gas i a deixar les preocupacions de banda.
Vagis a 4'10'' o 4'15'' molta sort Guillem i a disfrutar la marató per sobre de tot.