diumenge, 24 de maig del 2015

CURSA DELS MEDIJOCS 2015, SEGUEIX LA MILLORIA I NO TORNA EL DOLORNo torna el dolor. Quan ja fa unes 9 setmanes de la darrera infiltració al peu dret, i això és una gran notícia. Al contrari, ara em tornen a molestar una mica les cicatrius de la intervenció al peu esquerra, i això vol dir que li estic fotent canya als entrenaments i per tant puc estar content.
Entrenaments a ritmes propers a 4' el Km, algun dia per sobre i algun dia per sota, també alguns entrenaments amb costes, tot per preparar la Cursa de la Sanitat Catalana.

Fa 4 setmanes vaig participar a la Cursa dels Medijocs, en el meu debut en aquesta cursa que es celebra a Sant Cugat. Esperava un perfil dur, eren 8 Km i del 2 al 4 semblava que hi havia una pujada molt pronunciada. Al final la duresa era major sobre el paper que el que em vaig trobar, la pujada no era tan forta, res a veure amb les de Ca'n Ruti.
A la sortida em vaig situar sobre la posició 15 i després del primer Km amb la cursa ja estabilitzada ja estava en la posició 13. A l'inici de la pujada ja vaig avançar 2 corredors i cap al final de la pujada cap al Km 3 vaig situar-me en el 10é lloc i així vaig arribar a dalt.
De baixada anava notant que el corredor que havia avançat m'anava retallant i sabia que si m'agafava no seria capaç d'oferir gaire lluita, i just al passar pel Km7 així va ser. Ni em vaig plantejar intentar enganxar-me, al contrari, mirava més cap enrera per mantenir l'11é lloc, cosa que vaig poder fer sense dificultats. Content, i el ritme bastant decent, al voltant de 3'55''/km.

Després l'anècdota del dia, com que hi havia classificacions especials per metges em vaig enterar que havia guanyat la categoria senior. Només un metge havia estat més ràpid que jo, però com que era veterà li van donar només el premi d'aquesta categoria.
Així que vaig pujar al podi per primera vegada a la meva vida, jeje!
Ara, el divendres 29, cursa de la Sanitat Catalana, un clàssic dels darrers anys, en la que serà la meva 4a participació.
Enguany sembla que han fet algun canvi de recorregut, tot i que la duresa sembla que serà la mateixa, amb un desnivell acumulat de 420 metres.
I també han canviat l'horari i enlloc de començar a les 12 la sortida serà a les 10.
M'agradava més començar a les 12, la veritat. A mi quan més aviat pitjor perquè no m'agrada matinar, i córrer amb sol i temperatures elevades tampoc m'afecta massa i seria igual per a tots… Però bé, és el que hi ha. Veurem si surt una bona cursa i aquí ho contarem!

Salut i Km!4 comentaris:

Sebas Guim ha dit...

Carai Guillem!!! Me n'alegro molt. D'això se'n diu tornar....per la porta gran. Enhorabona!!!

Raúl Muñoz ha dit...

Tothom té dret a un dia de glòria i tu ja has tingut el teu primer. En poden venir més, si continues. Enhorabona pel podi, però sobretot per trobar-te millor de les molèsties. A veure si coincidim en alguna (no en una de metges, que m'acusarien d'instrussisme, a més, jo li tinc "alèrgia" als Hospitals).
Salutacions!!!

Joan Castellà ha dit...

Molt bones noticies !! Còrrer sense molèsties !
Enhorabona per el podi ! Ara ja viento en popa
Salut !

Francesc ha dit...

Enhorabona pel podi, jaja. I sobretot per trobar-te millor