dimarts, 11 de juny del 2013

CURSA DE LA SANITAT CATALANA 2013

Porto uns mesos una mica desconnectat del blog. El fet de no tenir grans objectius fa que em falti un punt de motivació. Continuo entrenant, tot i que no en el volum d'abans. Intento fer tres dies a la setmana i alguna he arribat a fer quatre, però no vull fer un volum gran de quilómetres per no agreujar les meves molèsties.
Ara mateix, el que em molesta més és la fascitis plantar esquerra, i crec que finalment hauré d'acabar passant per quirófan. Estic pendent de visitar-me amb el traumatòleg per confirmar-ho, però és pràcticament segur. Per tant, l'objectiu és mantenir la forma fins que arribi el dia. El fet és que quan corro pràcticament no noto cap molèstia, el problema és després...

Amb tot, em vaig apuntar a la Cursa de la Sanitat Catalana fa 10 dies, que ja vaig córrer l'any passat i que va ser duríssima. Aquí la crònica del 2012. La cursa surt de Ca'n Ruti, baixa 4 quilómetres i després són 6 de pujada. Enguany ja venia amb la lliçó apresa i sabia que no em trobaria amb la sorpresa de l'any passat. A part, les condicions meteorològiques eren molt millors, amb una temperatura molt més agradable i un dia una mica ennuvolat.
L'any passat vaig quedar el 15, però enguany sembla que hi havia més nivell. En els primers quilómetres em col·loco el 26, algun surt per sota de 3'30'' i els primers 4 Km surten a una mitja de 3'38'', més o menys igual que l'any passat. A partir d'allà comença la pujada, i les mitges van pujant fins arribar a fer algun quilómetre en torn a 4'45''. Avanço alguns corredors per acabar el 22. El temps, 40:37, més d'un minut i mig menys que l'any passat. I això que l'any passat arribava de baixar 3:00 a la marató, tot i que ja començava amb els meus problemes físics i anava de baixada...  Suposo que la temperatura i el fet de conèixer el que em trobaria ha ajudat molt, però bé, això em fa veure que estic mantenint més o menys la forma i estic molt satisfet.

Aquí la classificació d'enguany, repetint el guanyador, Miquel Blanchart, que venia ni més ni menys que de quedar dues setmanes abans el 2n a l'Ironman Lanzarote, i també la guanyadora, Carme Auñón. Enhorabona als dos!

Ara, com he dit, l'objectiu serà anar mantenint la forma i concretar el tema de la meva fascitis plantar, buscant la millor data, el millor moment per passar per quirófan...

Fins llavors...
Salut i Km!

1 comentari:

Raúl Muñoz ha dit...

Ja era hora de saber de tu!!!
Llàstima del possible pas pel quiròfan, tot i que serà per una boan causa. De moment, crec que fas bé, no perdre la forma i mira, alguna cursa que altra va bé per buscar objectius, no? Enhorabona. Té pinta de dura aquesta cursa, la veritat.