dimarts, 1 de novembre del 2011

MENYS DE 2 SETMANES, COMENÇA LA RECTA FINAL!

Poc a poc es va acostant el dia, ja són menys de 2 setmanes les que falten per atacar els poc més de 42Km, i la veritat és que sort que ja falta tan poc, perquè això cada dia se'm fa més dur...
Ja duc unes setmanes comptant enrera els dies que em falten per entrenar, a veure si això em serveix mentalment d'ajuda. Tenint en compte que aquesta setmana vull córrer 5 dies i la que vé 3, i que ahir vaig descansar, ara mateix em falten 7 dies d'entrenament!! 7 dies, una marató i per fi a descansar 2 setmanetes!!
Crec que el cansament més que físic és mental, suposo que l' "obligació" d'haver de sortir 5 dies mínim a la setmana... Bé, i físicament, també tenc les cames ben adolorides, però suposo que és normal després dels darrers entrenos.

Divendres va ser un farklet variat fent 19'5Km. Dissabte descans, que la nit abans havia tengut sopar i festa. Diumenge vaig fer la darrera tirada llarga, 28Km a 4'24'' el Km. Ahir vaig tornar a descansar i avui han estat 21Km a 4'23''. Així que tot i els 2 dies de descans intercalats, han estat 3 sessions dures i crec que les cames ja es poden queixar una mica...
Ara em queden 4 entrenos aquesta setmana, però ja no seran de tants Km, i com a molt en faré un de qualitat. I la setmana que vé només volia fer 3 rodatges dilluns, dimecres i divendres, i el darrer sobretot molt suau. I dimarts una visita al fisio perquè em deixi les cames una mica arreglades.

En la majoria de plans que he vist (a alguna revista o a altres pàgines de bloggers), et posen el dimecres de la darrera setmana unes sèries 6x1000. No veig molt clar el que et pot aportar aquest entreno tan al costat de la marató, i imagino que els ritmes als que s'han de fer no han de ser molt durs... No sé, vosaltres què en pensau o sabeu?? Jo la veritat és que no crec que dimecres que vé tengui les cames, i sobretot el cap, per moltes sèries...

Bé, això s'acaba! Ara toca el darrer esforç, físic i mental! I després una mica de "vacances", que ja estic pensant en elles també!

Salut i Km!

4 comentaris:

Joan Castellà ha dit...

Ja ho tens tot fet Guillem , per el que veig has entrenat molt , i a mes has fet una mitja amb una marxa molt bona , això et dona confiança per baixar sobradament de 3h.
En quant a les series jo a l´any passat vaig fer 5 series de mil el dimarts .

Pere ha dit...

Molta sort! Això ja està fet Guillem, ara toca replegar es fruits sembrats i sa feina ben feta així que andavant! Am es tema de ses series, no tenc experiència amb distàncies tan llargues amb asflat però així com amb es cross faig unes sèries curtes abans de un objectiu important, uns mils tampoc els veig tan desacertats... Ja contaràs que tal! Salut i km!

Sebas Guim ha dit...

Encara et queden uns dies. Consells: gaudeix de TOTS els entrenaments que et queden (els més durs ja estan fets) i no pensis en el descans o les "vacances" de córrer que hi haurà després de la marató. Pensa en la il·lusió que et farà creuar la línia d'arribada. El que vindrà després, ja arribarà sol.
Molts sort!!!

Francesc ha dit...

A disfrutar de la marató Guillem, sobretot això, almenys aquest és el discurs que sempre em faig. Són molts kms per disfrutar-los i això sí, el plaer d'arribar a la meta i sentir-te de nou maratonià és una sensació inexplicable.
Amunt!!!