divendres, 2 de setembre del 2011

AGOST DE RECORD

Han estat 382 Km, quan mai m'havia acostat a 300...
En principi ha primat l'acumulació de Km per sobre els entrenaments de qualitat, però també hi han hagut algunes sèries, alguns farklets i algunes costes. Han estat 6 dies per setmana, excepte una setmana que van ser 5. La primera quinzena a Mallorca i la segona quinzena a Barcelona. Però el millor és que mai havia corregut tant i el cos m'ha respost bé en el sentit que no he tengut molèsties, o almenys no m'han empitjorat les meves molèsties habituals que tenc més o menys controlades...

Ara toca baixar una mica el número de Km i augmentar una mica el ritme, pensant en la Mercè el 18 de Septembre. Una setmana abans, l'11 de Septembre (la Diada), un test previ, la Cursa de Poble Nou.
L'any passat vaig fer 38:32 a Poble Nou i 37:34 a la Mercè. A veure com van les coses enguany a Poble Nou i a què podem aspirar a la Mercè... Per què no sommiar en acostar-me al 36:30?

Salut i Km!

2 comentaris:

Joan Castellà ha dit...

Has fet una base molt important de kms , això t´anirà molt be . A veure si baixen les temperatures , això t´ajudaria a fer un millor registre aquestes curses.
Sort !

Raúl Muñoz ha dit...

Bona base, sí senyor. Ara es tracta de convertir aquesta càrrega acumulada en aquell punt de velocitat necessària per a les curses curtes. Però està clar que el teu objectiu és la marató, no?

Una abraçada