diumenge, 7 d’agost del 2011

OBJECTIUS PEL 2011

La pretemporada ha començat i per ara li estic fotent canya. Avui he descansat després de 8 dies seguits corrent, i la primera setmana d'agost he fet 85 km, que és el meu "record" de km en una setmana.
Per ara m'estic centrant més en acumular Km que en la velocitat, però he anat fent els entrenos entre 4'30 i 4'45 el km, que amb la calor que fa aquests dies per Mallorca, la humitat i que els circuits que tenc per córrer aquí no són gaire plans, no crec que estigui gens malament. L'objectiu que m'he marcat per aquest agost és passar dels 350 km.

Però el que toca és marcar-se els objectius d'aquesta temporada, no? Ho faré per la primera meitat de la temporada, i per Nadal me'n plantejaré de nous...

10 Km: El meu objectiu aquí és confirmar la marca de L'Hospitalet, que com ja he dit en altres posts no me'n fio molt de que estigués ben medit el circuit. Així que l'objectiu és 36'30.

Mitja: Crec que he d'apostar per baixar de 1:21, que seria millorar més d'1 minut la meva marca.

Marató: L'objectiu és clar, sub-3h. Es podria dir que és l'objectiu més "senzill" perquè estic segur que ho tenc a les cames, però a la marató se li ha de tenir un respecte, ja que moltes coses (un mal dia, rampes, meteorologia,...) t'ho poden arruinar.

Sense cap dubte l'objectiu principal és el sub-3h a la marató i a aconseguir-lo anirà encaminada tota la preparació. El pla serà intentar fer marca a la Mercè el 18 de septembre, després a la Mitja del Mediterrani el 23 d'octubre i finalment anar a per la Marató, que encara he de decidir quina faig. Costa Daurada el 13 de novembre i València o Donosti el 27 de novembre són les opcions.

Salut i Km!

5 comentaris:

Carles Aguilar ha dit...

Doncs pel que veig has començat molt fort i amb bones perspectives...!! Ara procura no malbaratar energies i fer una bona dossificació.. Bons entrenos..!!

Joan Castellà ha dit...

Uns objectius exigents , però assequibles per tu .
Pel que fa la Marató ho tens a les cames segur , jo vaig poder baixar de les 3h i a Bcn , que no es tant plana com d´altres , i jo no tinc les marques que tens tu en mitja .

Raúl Muñoz ha dit...

Quan he llegit al principi del post els km que sumaves he pensat que començaves molt fort, però quan veig el temps que tens ho he vist més clar.
Bon objectius i bones marques les que t'esperen. Com tu dius, tens els temps a les cames. Només cal tenir el dia per fer-les. Per marató, crec que millor València o Amsterdam tot i que no he fet cap d'elles

Sebas Guim ha dit...

Si no vols anar-te'n gaire lluny, la decisió crec que hauria d'estar entre València o Sant Sebastià. Totes dues tenen un desnivell mínim. Donostia, a part, es fa en un circuit on els acompanyants et poden veure en diferents punts...a més de l'encant que ja té la ciutat. Endavant!!!!

Guillem ha dit...

València o Donosti serien millors opcions, però potser he de fer un viatge per aquelles dates i hauré d'avançar-ho o retrassar-ho.

Per retrassar-ho les opcions serien Calvià (com l'any passat) o Castelló, però si faig el viatge millor ja fer-lo sense haver de mantenir la forma i tal... Així que ho hauria d'avançar i l'opció seria Costa Daurada, que a més està ben a prop... Maratons per Europa no me les plantejo