dimarts, 26 de juliol del 2011

BALANÇ TEMPORADA 2010-2011

Considerant que la temporada comença cap a l'agost i acaba al juliol, toca fer balanç d'aquest darrer any de curses.
Fa poc més d'un any, després de mesos d'haver anat a córrer de forma irregular, després d'una pubàlgia que m'havia tengut aturat durant mesos, i després de problemes personals que et fan no estar amb ànims per res, va ser a Juny de 2010 quan vaig començar a córrer de forma regular.
Com una vàlvula d'escapament per tota aquesta situació, vaig decidir posar-me en sèrio durant juliol i sobretot durant l'agost, que en aquell moment va ser el mes en el que més havia corregut a la meva vida.
El resultat va ser que ja a partir de septembre vaig començar a fer marques que mai havia fet abans.

Durant aquests 12 mesos han estat 13 curses. 1 marató, 4 mitges, 7 de 10Km, i una cursa molt especial de la que unaltre dia parlaré, la Cursa de s'È que té lloc a Mallorca el 26 de desembre.
Realment estic molt satisfet, perquè podria dir que he aconseguit complir els objectius que sempre m'havia marcat.

Marató: Com vaig explicar en una anterior entrada, després de 2 "fracassos" en anteriors maratons, volia poder fer-ne una i acabar-la "com déu mana", que és el que vaig poder fer a Calvià amb una marca de 3:06:33.

Mitja Marató: Aquí, el meu objectiu era baixar de 1:23:00, la marca que demanen actualment a la Marató de Nova York per poder classificar-te directament per participar-hi. Aquest objectiu ja el vaig complir a la Mitja de Gavà, tot i que 1 mes després a la Mitja de Costa de Barcelona-Maresme encara vaig rebaixar uns segons més la meva marca per establir-la en 1:22:14

10Km: En aquest cas no tenia cap objectiu marcat. A la Cursa de Bombers vaig fer 37:10 i posteriorment, a la Cursa de l'Hospitalet la marca va ser de 36:35. Com he dit, no me'n fio molt d'aquesta marca, així que esper en la propera temporada poder "confirmar" aquest registre.

En resum, MOLT BON BALANÇ, MOLT SATISFET PELS RESULTATS, i desitjant que a la propera temporada em respectin les lesions i poder seguir progressant i millorant les meves marques. Després de 3 setmanes de descans, després de recarregar les piles, toca retornar als entrenaments.

Salut i Km!

4 comentaris:

Joan Castellà ha dit...

Ha sortit una temporada amb un registres molt bons .
A veure si aquesta temporada els millores .

Carles Aguilar ha dit...

Crec que tens raons més que evidents fer sentir-te satisfet d'aquesta darrera temporada atlética... Felicitats..!!

Sebas Guim ha dit...

Gran temporada! I això només és el començament. Mentre descanses ves pensant en els objectius per a la propera. -3hs/-1h20/-36'???

Raúl Muñoz ha dit...

No està però gens malament. Com diu el Sebas, després d'aquests bons registres, el marge de millora que tens sembla molt ampli. Aprofita-ho, però continua disfrutant del running, que és la millor medicina per moltes malalties esteses arreu. Bones vacances